en onsdag i augusti.

 
Om en frågar barnen om gårdagen lär det väl vara middag de minns :D I övrigt bestod dagen av BLÅBÄR! Vi har ju tillsammans med vår samfällighet en lite plätt framför vårat hus med gungor, sandlåda, lekstuga och lite så. Där är även en lite härlig skogsplätt! Förutom ekar, ljung, lingon och en härlig kulle så finns här BLÅBÄR! Så pass att vi skrapade ihop drygt fem deciliter på någon halvtimme! Yey!
 
 
 
Jag körde tydligen all in på blått dagen till ära, haha!
Utanför bild - blå keps :D
 
 Efter blåbärsplock och innan lunch blev det en kort "poommenaad"!
Kolla nya hängselkortbyxorna, sååå fina! Och så mjuka! Ea älskade dem!
"Det finns massor med fickor!!!" :D My fick också förstå ett par men hennes
hann det hända en lite olycka i tidigare.
 
Sen blev det smoothie- och macklunch! Gör en enkel smoothie, men som barnen äääälskar - vaniljyoghurt, banan och jordgubbar. Simple as that. Inmundigades på altanen och det började lekas hund (eller "voff-voff") rätt omgående :) Smoothien drick numer ur favorutmuggarna :)
 
Kanne- och Kaninamuggar! :D
 
Barnen fortsatte att leka hund. Kartongen från mikron var perfekt hundkoja/-säng. Och Anders skruvade IKEA-möbel... Och jag, jag tog hand om blåbären som till slut blev en..:
 
EN TOKGOD BLÅBÄRSPAJ!
 
Blåbärspaj är sannerlign min favoritpaj! Sååå gott! Med vispad vaniljsås. Mums, mums, mums!!! Dessutom hade vi bjudit över Lasse på fika så vi tryckte i oss nästan hela pajen! Så pass smmmmmaskigt!
 
 
Sen avslutades dagen med att en stycke vildpastill fick fatt i vattenslangen
ute och sprutade ner sin syster och sen in genom altandörren.
Hu...rra.
Johanna Bohlin

Men hallå snygg blåbärspaj eller??