full fart framååååt!

Och så kom då dagen då båda barnen blev mobila. Ea har varit det några veckor, medan My varit väldigt nöjd med att sitta där hon sitter. Dock förflyttat sig runt på samma plats, liksom. Ea har legat på mage och dragit sig fram med händerna och hjälpt till med tårna. I veckan har hon börjat rumphasa lite. My sitter och tar sig framåt, hon liksom kryper med händerna och sen kommer benen och rumpan i någon slags cirkel? Svårt att förklara. Och svårt att se exakt hur hon gör! :D Måste filma det!
 
 
 
 
Så nu är det FULL FART! :) Har möblerat om lite i vardagsrummet, inte lönt att ha kvar den där stora filten när de ändå inte sitter kvar på den ju! Måste barnsäkra nu helt enkelt, soffbord och sånt är ju väldigt bra höjder ;) Funderar på att fixa grind till vardagsrummet så man kan stänga för där, så de inte kommer åt trappen heller. Om man måste smita på toa lite snabbt eller så. Hm. Tåls att fundera lite på!
 
 
 
 
I köket är kattmaten väldigt intressant, i ena hallen finns det en sladd som är det roligaste som finns tillsammans med trappen, i den andra hallen är skorna en smaksensation och en stor vas i någon slags aliminium en fröjd för öronen vid bankning. I badrummet så är toapappershållaren på golvet glänsande vackert, i mamma och pappas sovrum är kläderna i tvättkorgen galet skojiga och i egna rummet är allt intressant men extra fint sladden till golvlampan och den öppna garderoben!
 
 
 

 
Och det är ju så galet kul att hasa efter på rumpan för att se vad som sker. Vad är det som fångar intresset? Vilken väg väljer dom? Pinnar dom iväg till samma ställe eller kommer dom rejsa på olika håll? Åh!
 
P.S. Fina kläder dom har va? På första och sista bilden :) Koftorna fick dom av AP (gudmor) när dom var pyttesmå och brallorna köpte jag second hand för ett tag sedan. Koftorna hade jag tittat på flera gånger, men av någon anledning inte köpt så jag blev såååå glad när AP gav dom till barnen!
Åsa

Åhh, så goa tjejer! Och jättefina kläder! :)