62, 68, 74.

I lördags var jag och barnen och shoppade lite kläder. Småfolkskläder. Det har gått snabbt nu och storlek 68 är påbörjad. Tillsammans med storlek 62 än så länge. Dock var det väldigt tomt på kläder i 74 och vips så är det det som passar, så det gäller att ligga ett steg före. Passande nog var det ju barnbidragshelg = erbjudanden i butiker med barnkläder! :) 20% på Lindex och ta 3 betala för 2 på Cubus. Plus en massa kläder från H&Ms 3 för 99kr! Vita bodys, kortärmade och långärmade och sådana där hemskt snygga linnebodys med som är perfekt under klänning eller tjocktröja!

Strumpor från Cubus (nödvändigt ont...)

Sötaste bodysarna från Lindex!

Enkel vit kofta (x2) från H&M!

Söta strumpor från Lindex!


Har även köpt vindjackor och jeans second hand (älskar köp&sälj-grupper på Facebook! Det som står på inköpslistan nu ör kortbyxor. Tänker mig varsitt par jeansshorts och sen några par mjuka i olika färger och mönster!
Cubus - H&M - Lindex
Åsa

Åh. Inte vitt. Inte när de börjat äta mer mat. Kräket får en annan färg som kan vara svårt att få bort (säger hon som matade sin junior med blåbärspuré. Spillde inte någonting, tog av hakklappen, och där kom hela blåbärskräken över den vita bodyn).

Annabanana

men sötheten!!! =)