söndagkväll.

Hej hej hallå.
 
Är just nu lite irriterad. Klockan 19:56 bankade den stenhårt på dörren och jag flög upp ifrån soffan. Där ute står en säljare från Sector Alarm. Jag sa snabbt som fan att vi är inte intresserade och MÄNNISKAN FATTADE INTE! Nej jag vill inte att du tar det lite kort. Nej jag ville inte att du kommer tillbaka imorgoneftermiddag! FÖRSVINN FRÅN MITT HEM! Vafan! Gah. Idiot.
 
I övrigt är allt bra, tycker jag. Förutom en liten sväng kräksjuka på ett barn igår. Men det kom två gånger, lite förhöjd temp sen var det över. Gick bra att äta lite rostmacka på eftermiddagen och sen både godis och ostbågar till kvällens Mellofinal. Inte första gången det beter sig såhär hos våra barn. Antingen är de sjukt bra på att tackla kräksjuka eller så var det något annat. Skönt, hur som. Och undertecknad både hoppade, tjoade och klappade händerna åt vinnaren av Melodifestivalen! Y E S ! ! ! Älskar den där låten och The Mamas! Men de får en tuff match mot Islands bidrag i Eurovision! För den diggar hela familjen fett till! Ea och My är i full gång att lära sig dansen 😄
 
 
 
 
Tog en härlig promenad i solen imorse. Ljuvligt! Sen har jag varit PMS-ig under dagen. B l ä. Jag är verkligen som stabilast med de där extra hormonerna i kroppen. Inte har jag fått något gjort heller, som jag tänkt, under helgen. Men ja, gårdagen blev ju inte som tänkt med tanke på hur det måddes.
 
 
 
Men i fredags gjorde vi ett sjukt bra dagsverke jag och Anders - steg upp strax efter 04 för att tillsammans (mest Anders...) baka bröd till frukosten jag och en kollega skulle bjuda teamet på. Vi lämnade barn och jobbade. Slutade förvisso tidigare. Men under eftermiddagen hann vi hämta barn, städa hela huset, tvätta, Anders bytte tassar på alla köksstolar vilket veeeerkligen behövdes, dra till IKEA, barnen lekte en stund på Småland och vi shoppade lite. Sen hem och laga smarrig fredagsmiddag och sen däckade vi allihopa. Sparade Talang till idag, söndag.
 
 
 
 
 
Det var det! Nu ska jag nog gå och sova. Blev väldans trött trots tupplur under eftermiddagen. Anders vabbar imorgon, för att vänta ut de där 48 timmarna så jag ta det krya barnet till skolan för att sen jobbajobbajobba och imorgon är det lite om- och nystart på jobbet med nya team och nya arbetssätt! Tut, tut!