i 08-skogen.

Vi är som sagt hos mamma och pappa/mormor och morfar nu. Mamma kom ut på trappen precis när vi körde in på gården och en liten Ea som var ledsen stora delar av bilfärden lyste upp och ropar "mommo!". Finaste! Resan gick bra, men det är inget kul när de är ledsna, finns ju inte mycket en kan göra alltså. Pappa låg och sov när vi kom men när han kom upp och barnen såg honom så ropar de "moffa!!!" och springer till honom. Lyckan, alltså. För alla. Vi är bara hemma i skogen och myser. Får lite besök av kompiar och kusinerna förstås. Leker med lego, hittar nya favoritplatser, badar, busar, kör med bilar och bara är. Är tillsammans med världens bästa mommo och moffa.
 
Och vad My sa helt spontant..? "Älska mommo!". Denna unge alltså! Första gången hon säger "älskar"! Sen rabblade hon upp alla andra hon älskade också :) Mamma, pappa, Manda, Kikke, Ea. Fina.
 
Jag och mamma satt i köket i timtal i fredagskväll och pratade om ALLT och drack rödvin. En av årets bästa kvällar. Och nätter. Vi kom inte i säng förrän halv två!
 
Den är vistelsen är det här favoritplatsen. Här står de och grejar
med leksaker eller annat som de tycker är kul. För varje gång vi är här så
hittar de nya platser. Förra julen var det under barbordet, i våras var det
ett av köksskåpen.
 
 Jag och barnen gick en liten promenad och hämtade mormor och morfars post!
På världens bästa väg!
 
 Sövde barnen på altanen.
Världens bästa skog.
 
 När jag och mamma lagade mat tittade Ea och My på Pippi :)
 
 Vi avslutade dagen med bad! Ea och My nakna, mamman och mormorn inte så nakna (till en början
i alla fall ;)) Åh, vad de älskar att bada! Fiskarna Löwstedt!