kaos i huvudet = rens.

När det är kaos i huvudet så är det ordnat bland ens grejer. Och jo tack. Terapeutiskt är det. Och förstås gött att få det gjort. Rensar bland mina kläder, barnens kläder, Anders kläder, i köksskåp, bland kassar, smycken, badrum... Osv. I veckan ska förråd och garage få sig en omgång.
 
När vi var hemma hos mamma så hjälpte jag henne gärna att rensa i ett rum som just nu går från att vara bibliotek till att bli lekrum. Där inne finns ett skåp med foton i. Alla mamma och pappas foton. Alltså över 40 år med foton. Allra mest 80-tal och 90-tal och en hel del 00-tal. Nostalgi på hög nivå. Och så skönt att drömma sig bort till svunna tider, titta på när mamma och pappa var nykära, nygifta, nyblivna föräldrar, alla våra Greklandssemestrar. Och foton från när mamma och pappa var ungdomar och barn. Foton som pappa tagit som ungdom. Unga farmor och farfar.
 
Jag och världens bästa Emma!
Dessa somrar alltså, det är verkligen som en saga! En dröm!
Bättre somrar under ens barndom går inte att få!
Idag är det stängningsdag på förskolan så barnen är hemma. Rensade bland en massa kassar och hittade "några" IKEA-kassar. Dessa kassar förvandlades snabbt som tusan till båtar. Underbara fantasi!
 
 
Ea ville ligga ner (sötfis) så nu tittar de på en Alfons-film. Jag gosar, dricker te och läser bloggar. Skön vila.