helgen som var.

FREDAG
Var vi svennebanan och pt tacos efter att barnen somnade. Vi tog beslutet att inte följa Idol i år och tittade på film istället. Det blev tecknat och Pingvinerna från Madagaskar (filmen heter nog något annat), den var SÅÅÅ bra! Vi skrattade högr flera gånger. Somnade dock :P

LÖRDAG
Vi hade ett mission idag - att köpa ny höst-/vinterjacka till Anders. Dagen började dock på allra bästa sätt - hela familjen samlad i storsängen och massor med bus, mys och gos! Barnen ställde sig sen i fotändan av sängen och kittlade oss under fötterna :)

Efter vi gjort oss iordning for vi in till stan. Klockan var dock så pass mycket att det var dags för barnen att äta lunch så vi gick till Jenny Nyström Café på Länsmuseet. Älskar det stället! Alltid så trevliga, gott om plats för vagn och barnstolar, de älskar barn och har gjort allt för att få dit oss barnfamiljer och utsikt över hamnen och Kalmarsund!


Barnen åt köttbullar oxh mos och vi delade på en köttbullemacka. Vi kalasade till det med en hallonsoda och barnen fick dricka sitt vatten med sugrör = glada barn! :) Vi köpte en äpplepaj sen (som tyvärr inte var särskild god) och när den var uppäten hängde vi i det lilla lekrummet. Barnen lekte och vi drack upp vårt kaffe och te och bara njöööööt av ledig lördag med ölskade familjen ❤️

Sen var det dags för fröna att sova så vi gick en liten promenad. När de sov hann vi avverka ett gäng affärer samt hänga undan den jackan som till sist blev den Anders köpte! När det var dags att åka hem så upptäckte vi hur mycket klockan var så efter en snabbvisit på ahemmakväll för lördagsgodis så busade vi rejält och stannade på Max för middag! Barnen fick osaltade pommes med dipp, mjölk och chickdn nuggets (som de dock ratade)!


När vi kom hem hade barnen rejält med myror och spring i benen så vi hängde ute en stund!

Plocka och åt äpplen och lingon direkt från träd och buske! Sen var det dags att gå in och säga god natt!

SÖNDAG
En liten My vaknade med ögoninflammation men med gott mod. Fadern fick lite sovmorgon! Vi kurerade ögon och tvättade sängkläder. Hängde hemma hela dagen och var ute massor. Till mellanmål blev det varsin ask Berry Boost framför Pippi Långstrump :)Vi la upp en plan för vabbandet med tanke på ögoninflammationen men på måndagmorgon var den putsväck! Så härligt! Så det blev jobb och förskola som vanligt!