semestermode.

Hoj hoj vilken semester vi har! Även om det stundtals är riktigt kämpigt att vara förälder just nu så har vi det så hiskeligt fint! Jag har SEMESTER, jag är inte sjukskriven. Inte alls faktiskt. Det har jag nog glömt att berätta! Fr.o.m 1/7 är jag FRISK FRISK FUCKING FRISK!!!!! Glädjen!!! Sen måste jag ju vara klok med vissa saker för jag känner ju att jag har närmre till botten än vad jag känt tidigare i livet. Men jag är riktigt nöjd med hur bra jag hanterar det. Fick ju som skrivet beröm av kuratorn, om hur bra jag jobbat. Så härligt!
 
Mycket bad i varmt, varmt hav, en hel del glass, kvällar på altanen (svalka!), mängder med gurka, pepp för Liseberg, ett och annat glas rosé, lite fix, magiska överraskningar, nätter med fönster på vid gavel och massor med kärlek. Njuter något kopiöst av att vara alla fyra samlade. Jag brukar få abstinens efter utökat socialt liv än familjen men har typ inte känt det alls? Intressant! Fast om jag känner efter saknar jag ju kompisarna, har jag träffat dem också lite grand!
 
Nä, nu blir det nog lite serietittande (Good Girls på Netflix) innan det är dags att krypa till kojs och somna till syrsornas konsert!
 
 Här sitter en riktigt gott. På morgonen med tidning och te och på kvällen med rosé/isvatten/Loka och bloggar!
 
 ❤️❤️❤️
 
Pinfärskt brunchtillbehör!
Grön gräsmatta? Eh, ja på denna fläck. Poolen stod här för några veckor sedan 😄