sista juli.

Så var det sista juli (vilket också betyder Elin-dagen! 🎈). Natten var lite knasig i våra mått mätt men det ordnade sig så alla sov gott till slut i alla fall. Skönt. Smart av mig att ha så pass sen semester pga. inte ångestfyllt över huvud taget att sommaren går mot sitt slut, jag ser ju fram emot ledigt med älskade familjen. Tre dagar kvar, låt de gå snabbt! Och på fredag firar jag och Anders 14-årig förlovningsdag! 😲 💕
 
Igår var Anders och barnen tillsammans med grannarna på lantsafari på ett lantbruk på Öland. Om jag var avundsjuk? Jättejättemycket. De berättade om får, lamm, kalkoner, grisar och höns, som de fick mata och klappa. Ea berättade massor av vad hon lärt sig, blev så imponerade (och stolta 😊)! Bland annat att majs har en han- och en honblomma och att lammen får sin lilla lapp i olika öron beroende på om de är tacklamm eller bagglamm samt att en inte får klappa lamm på huvudet för om de är bagglamm kan de trigga så de börjar stångas (och att en tar det säkra för det osäkra om de skulle märkt fel). De fick även åka efter traktor plus att de köpte ägg som var bland det vackraste någonsin!
 
Efter falukorvsmiddagen så började vi äääntligen ett pussel Anders köpt. Ett 500-bitars med lite större bitar = perfekt familjstorlek.