170731.

Startade Elin-dagen (namnsdag ju! Bonussvärmor och mamma har grattat mig ♥) med en morgonpromenad på närmare en mil, skönt som tusan. Både för kropp och själ. Det är så vackert i våra omgivningar. Lyx, kan en säga. Verklig lyx.
 
 
Sen blev det en utmärkt kompromiss för familjen Löwstedt. Vi drog till IKEA vid lunchtid efter lång härlig morgon! Var där igår och spanade lite. Och både igår och idag var barnen på Småland, premiär igår med andra ord. Alltså - SUCCÉ!!! Som de älskade det! :D Jag var lite nojig men de hade sååå kul! Men det märktes att de verkligen trivs med att ha varandra i sådana här lägen, Ea kom in lite tidigare än My idag och då bara stod hon och tittade. Sen var det full fart så fort syrran kom in :) Sötisar! Jag och Anders fixade det vi skulle, sen hämtade vi barnen för att äta lunch på IKEA! Det är verkligen bland det bästa dem vet :D Vi var inte ensamma om denna tanke men det är ju så smidigt på IKEA. Barnen käkade köttbullar ("med mycket såååås"), jag spätta och Anders ceasarsallad. Barnen ville prompt ha isglass istället för vaniljpinnen, efteråt. De väljer nog vaniljpinne hädanefter, eeeh :P
 
 
 
Denna lille spellevink alltså! EaPea. Imorse så fastnade hennes tår lite i leggingsen som
jag hjälpte henne att sätta på. "Ajje!" sa hon. Jag fortsatte knöla på dem. Då ryter
hon högt och förbannat samtidigt som hon fortsätter titta på TV
"MEN VARFÖR FORTSÄTTER DU DÅ!?!"
HAHAHAA! Dessa kommentarer alltså!
 
Sen kompromissen då! När vi var hemma så fixade vi iordning lite och drog till stranden! Vi testade vår nästnärmaste strand idag med hopp om mindre sten i strandkanten. Dock uteblev jublet då det typ var ännu mer sten här. Men det fanns bra bryggor där de röjt undan sten och krafs runt stegarna. Vi plumsade i, säkert en 20 grader tror jag! Eller så har min badkrukighet ÄNTLIGEN lagt sig efter sisådär 15 år. Barnen följde förstås med i med sina älskade simpuffar och efter ha varit som små igelapor på oss så vågade de sätta ner fötterna och stå på botten! Vattnet gick typ till nyckelbenen på dem. Sen lekte vi massvis och hade så härligt där i tillsammans, älskade familjen. Dock ville de inte gärna släppa våra händer. Åt vattenmelon och drack festis. Och fick oss ett gapskratt av sällskapet bakom där den typ 10-åriga Nelly helt fascinerat utbrast "DOM KNULLAR!!!" över hela stranden :D Jag satt med ryggen emot men Anders såg att hon hade någon insekt på handen, eller två då :) Hennes mamma blev nog rätt paff och skrattig också, "men Nelly!!!" Nelly var tyst i tre sekunder sen "dom sexar, dom sexar!". Haha, härlig unge ju!
 
Sen for vi hem för lek i trädgården och matlagning. Barnen växer snabbt nu, vågar liksom ha dem ute i trädgården fastän vi är inne. Kanske låter fånigt för andra men de som verkligen känner våra ungar vet att de är "rätt" så busiga och vilda. Och världsbäst!
 
Hann med att hämta ut ett paket på Lindex också, när vi var på Hansa. Halva reapriset - I love you! Perfekt när en ska resa i slutet av sommaren, kan köpa grejerna för en spottstyver :)
 
Ett stycke strandväska! Hade inte alls brytt mig om den om de inte var för
de där små bollarna, haha!
 
 Två stycken SÅ FINA hamamhanddukar (enligt kvittot). Tänker att
de kan användas som filt, sjal, handduk, filt att sitta på osv. Trodde jag
beställde en men det var visst två, tur en kan skylla på att en har tvillingar
och behålla båda :) Så härliga!
 
 Ett stycke ljusblå krispig klänning MED FICKOR till moi samt varsin
urgullig jumpsuit till barnen! Drygt 400 kr för alltihopa. Bara min klänning
kostade 399:- från början tror jag!
 
Det var det för idag! Jag bloggade, hurrey!