vabruari.

Hej hej hallå! Vabilivab då ja. My mår fortsatt okej trots kopporna. Lite stök i natt men det ordnade upp sig med lite Aerius och SVTPlay. Sen somnade vi om gott. Imorse körde vi Anders till jobbet och Ea till skolan. Sen har undertecknad städat huset faktiskt. Plus med att vabba - slippa städa på helgen! Imorgon vabbar Anders och så delar vi på fredagen.
 
Igår efter middagen drog jag och Ea och veckohandlade. Eller vi handlade för typ två veckor. Heja oss! Mysigt att bara vara vi en stund ❤️
 
I övrigt kurerar vi med glass. Anders och jag sa i måndags när vi började ana var åt det barkade, att glass - det är bra medicin det! Och det var ju inte My sen att haka på, haha. Och så får Ea stödäta glassar, förstås 😄 Dock inga prickar på henne än. Nu nojar jag för att det kommer komma på sportlovet så vi inte kan hitta på äventyr med mormor som kommer på besök, åååh. Låt det ICKE komma dessa dagar!
 
 
 
Där bakom örat sitter de elakaste kopporna. Sen har hon en på näsan och en på ena ögonlocket. Och i munnen. Uscha. Vi räknade dem till ca 50 stycken igår. Ändå kommit undan lindrigt måste jag säga.
 
 
Handla, handla! Panta, köra vagn och blippa. Äventyr!
 
 
Hon känner sig hängig säger hon. Gullegoset. Lite väl mycket iPad idag. Nåja. Och två glassar hittills! 😄
 
 
Chill i soffan med bloggläsning och te efter städning, dusch och lunch!
 
 
Och så jag prick just nu! Hår som torkar när jag inte sover, gött! I mitten av mars ska jag till frisören, LÄNGTAR!!! Funderar på att ge Linnéa nästan fria händer vad det gäller klippningen? Hmm...