söndagmorgon.

Ea och My fotade med min telefon igårmorse. Det är så härligt för det blir prick verkligheten på de där fotona de tar. Och från ett perspektiv på ca 120 cm.
 
 
Stökigt soffbord. Eller ja, så som det ser ut. Med en näsduk som det väldigt, vääääldigt snoriga barnet vägrar använda. Förstår inte hur en kan låta bli at snyta sig!?
 
 
Kök med pussel. Vi åt lördagsmiddagen och söndagsfrukosten i soffan pga. vill inte plocka bort, hehe.
 
 
Kollar sportlovsaktiviteter i denna lilla katalog. ÄLSKAR DEN! Heja Kalmar kommun! Åh, bästa!
 
Favoritpyjamasen!
 
 
Vi andra tre i en myshög. Älskar sådana här stunder tillsammans. Mys och gos och bus och fniss och kravlöst och bara vaaaaaara! ❤️
 
 
Andra halvan av vardagsrummet med Playmobil-stök och en pusselkartong.
 
 
Några av våra blommor! Är väldigt förtjust i den till höger (eller ja egentligen båda). Men de som jag haf tidigare har jag inte lyckats hålla liv i. Men denna så! Vet inte vad den heter dock?
 
 
Två ödlor i en låda.
 
 
Playmobil-stök på nära håll.
 
 
En moder som kliar sig.
 
 
En februariträdgård.
 
 
My och pappa-mys!
 
Sen var det dags för frukost och resten av dagen gick i sakta och lugnt mak. Dammade lite, vi pusslade, barnen pärlade, Anders, vår hjälte, ordnade lykan på bilen (äntligen!) och bara mys. Jag var och sprang snabbt på gymmet en sväng på eftermiddagen och till 99,9% säkerhet blev det sedan klart att andra halvan av barnskaran fick vattkoppor. Idag är det måndag och vecka 8 vilket betyder sportlov och på onsdag kommer mamma! LÄNGTAR!!!! ❤️