påskstart.

HEJ!
 
Nu får jag faktiskt skärpa mig. Nu får jag sätta fart med det här igen. Vill ju det?
 
Påsken skulle spenderats i 08-skogen med efterlängtad familj. Men ja, såklart blev det inte så. Vi har varit hemma. Haft en lång (känts så SJUKT lång?) helg där dagarna bara har flutit på. Träffat lite familj, grannar och kompisar, mestadels utomhus då förstås. Druckit bubbel, haft äggjakt, lekt, chillat och shoppat lite.
 
Jag slutade redan kl. 12:00 i torsdags och jobbade hemifrån (har inte varit på kontoret på TVÅ veckor!!!) så under eftermiddagen hann vi vårstäda huset och kidsen gick på påsklov. Så härligt! Sen var det fredagsmys på en torsdag. Sen firade vi lite påsk med Viktor och Amanda på fredagen. Käkade kycklingssallad och kladdkaka. Innan de kom så ordnade jag och barnen med påskris, mysigt!
 
 
 
Den här lille vännen hittade barnen bland påskpyntet. Det är alltså ett påskpynt gjort av undertecknad för en sisådär 30 år sedan, haha! Kul att den fortfarande är intakt!
 
 
 
 
Myyyycket gott med både kycklingsallad och kladdkaka! På eftermiddagen var vi hembjudna till grannarna på mellanmål och altanhäng. Såååhååå mysigt! Tog ett tag för mig och en till att komma dit pga. Det Stora Mössbråket. Men till slut kom vi. Och då blev jag bjuden på bubbel. TACK!
 
 
 
Vi blev kvar där hela kvällen. Så mysigt! ❤️ Mitt i natten sprang påskharen också omkring med ficklampa i vår trädgård och gömde ägg. Ojoj!
 
 
Färgglatt med Plopp och Kexchoklad i! Mums!
 
Resten av helgen får jag återkomma till för nu ska jag laga klart maten - köttfärspaj! Tjipp!