lördag och kvartersloppis!

I helgen var det så dags för kvartersloppis i vårt kvarter! Hela familjen trillade ut 30-40 minuter innan "öppning" och redan då kom loppisrävarna och tyckte i grejerna, haha. Men ja, när klockan var öppningsdags hade vi redan dragit in dagens största summor, fint det! 😄 Tyvärr hade vi inte vädret på vår sida men innan regnet kom hade vi en hel del besök och blev av med en del grejer, men vi kör idag igen! KOM BA KOM!
 
Anders riggade upp skivspelaren som är till salu så öste vi på med musik, klart det ska vara disco på en kvartersloppis!
 
 
Dansa, dansa, dansa! Kolla på vår Instagram för rörligt material från loppisdiscot! 👯‍♀️
 
Vi kollade läget i resten av kvarteret ett par gånger och gjorde av med liiiite av de pengar vi dragit in. Vi hittade lego och ett spel till barnen och jag köpte ett litet caféset att ha på framsidan. Blev SÅ nöjd! Till middag så firade vi dagen med pizza!
 
 
Låt oss hugga in! Barnen (nere vänster, uppe höger) käkade varsin Hawaii! Jag Capriccosa med lök och Anders en Diana, det var bacon, skinka och lök. Bea och sallad till undertecknad också.
 
 
SLUT! Eller mätta i alla fall. Lägg märke till att My åt mer än jag? Våra pizzaresster längst ner i bild. Inte klokt vad hon gillar pizza, haha! Sen vaknade hon törstig som en tok i natt också...
 
 
Sen överraskade Anders barnen med varsin medalj för suverän insats under loppisen! De blev såååhåå glada och hade sannerligen, som synes, svårt att stå still 😄 Så de käkade den och så spelade vi klart spelet som de köpte under dagen.
 
Klart slut på mycket bra lördag! Lite bättre loppisväder kunde önskats men det redde sig ändå. Nu hoppas vi att det blir lite besök idag också och att vi säljer av lite mer grejer. Vi säljer liksom en TV och en DVD för paketpriset 250kr???
Cirkus Löwstedt - Kalmar - enäggstvillingar - loppis - tvillingar - tvillingar 2013