frisörbesöket.

I torsdags var det ju dags för barnens första frisörbesök. Hur giiiiick det, undrar ni nu väl!? Det ska jag tala om, det gick GALANT! De är ju rätt hårömma, men inte ett pip. Utan bara mest jättespännande och ett avslut som var en dröm som gick i uppfyllese. Kolla vettja!
 
 
Lite nervösa i väntan på sin tur. Där bredvid väntade även en liiiiiten liten hund på sin husse som klippte sig. Ea kunde inte slita ögonen från den lilla hunden som var så len, så len och hette Chilla.
 
 
Hur mycket ska vi ta? Eftersom de bara klippt topparna en gång, och dessutom i sängen ovetandes om vad som hände gjort av deras mor, så behövdes det tas en bit... Hehe!
 
 
Håret kammades och det gick så bra så! Härligt! Lite vatten på sprayflaska i håret och sen sno upp det i klämmor, det var sannerligen fnissigt! Som Anders sa, de såg ut som cockerspanielhundar 😄
 
 
My-cockerspaniel! Fnissigt, som sagt!
 
 
Klipp, klipp, klipp!
 
 
Så spännande att titta på syrran, åh ja!
 
 
Titta i spegel där bak på håret! Vi har en bok som heter Puck går till frisören där de gör såhär också, så det var himla spännande att få göra det på riktigt själv!
 
 
 
 
KLART! 😄 Ea och My kände sig så himla stolta och drömmen som gick i uppfyllelse - REGNBÅGSHÅR!!! 🌈 Så himla härligt alltså! Dessutom har det väl aldrig haft såhär rakt hår, haha! De fick de fönat och samtidigt borstat så det blev väldigt mycket mer rakt!
 
 
Sen passade vi på att köpa lite sommarkläder till barnen och unnade till det riktigt lyxigt och käkade middag på Grilleriet där Ea gav utlåtandet till ört- och parmesanpommesen -  "VÄRLDEN GODASTE POMMES!" Förresten heter det "pommes fripp" i vår familj. Gulligaste ordet. Frippfripp!
 
 
Annabanana

Ååh vad duktiga. och vad fint det blev!!! =)

Svar: Ja, det gick sååå bra!
cirkus löwstedt