allt möjligt.

Är förjäkla dålig på att uppdatera, helt klart. Men nu är det fullt upp om dagarna och Ea och My är så förbannat skoj att hänga med och är inne i en period nu där liksom precis ALLT är skoj. Underbart! Jag och kidsen har hängt nästan en vecka i 08-skogen och jag har dessutom jobbat (!!!!!) två dagar. Vi har bokat in namngivning och trädgården tar sommarform alltmer (sakta men säkert).
 
Anders är och hämtar mat. Vad? Det jag var minst osugen på, för jag var inte sugen på något egentligen. Jag beställde fyra små hamburgare och en liten pompa med dip från McDonalds. Fancy lördagsmiddag, jojo. Hade tänkt grilla men det blev knas i planeringen när vi båda glömmer vad som skulle ske. Haha. Förvirrade småbarnspäron!
 
Igår hjälpte vi (läs: Anders) Titti och Brorsan att flytta! Husägare är dom nu! Härligt! Nästa vecka får vi besök av min älskade kusin/brudtärna/bästa vän EmmaPemma och innan dess ska jag på AW med jobbet (eller AK för mig, After Kids?). Med Emma planerar jag att vi ska ut och dricka drinkar någon dag, åååh! Kul kul kul! Och som SMHI säger nu ska det bli SOL hela nästa helt, woop!
 
Idag introducerade vi mat till lunch för barnen. Togs emot... skitdåligt. Rödspätta med potatis och dill var tydligen inte deras kopp te. Nähä. Får testa något annat. Sen hoppas jag vi kan rådda ihop tid och organisera upp så vi kan laga egen mat till dom. Önskar verkligen det! Fint att veta vad vi stoppar i deras magar och SÅÅÅ mycket billigare!
 
Nähä. Kanske skulle ta och "duka upp" för middagen :)