2,5 ÅR!

Idag blir de två bästa personerna i världen frikkin TVÅ OCH ETT HALVT ÅR! Baaah! Galet är det! Det känns som om det kommande halvåret kommer de liksom gå från små barn till nästan-stora barn. Om sex månader kanske (föhoppningsvis...) är blöjfria, äter med rediga bestick och kan prata ännu mer! G A L E T ! ! !
 
Åh! Samtidigt som en vill se de växa upp och se vad som komma skall. Vad som lurar runt hörnet. Så vill jag att tiden bara ska stanna. Njuta av just 2,5 år i en evighet. 2,5 år är ju en himla rolig ålder, måste jag säga. Kämpig, men förbaskat rolig! Gullfisarna!
 
Vi firade 2,5-årsdagen med lek hemma hos Adrian tillsammans med honom och Hilma. Plus deras mödrar. Fyra underbart fina ungar, alltså ♥ Marie bjöd på österrikisk pannkaka som smakade smaskens (tyckte jag, Ea och My kan inte uttala sig... matvägrarna Löwstedt). Sen somnade de (och jag) gott efter uggle-boken.
 
♥♥♥
 
Lina

Vet du hur långa era tjejer är? Tycker de ser så mycket längre ut än collin. (som iof inte är så jättelång och en hel drös med cm kortare än vad Hailey va i samma ålder)

Svar: De är nog kring metern :) Köper 98 och 98/104 i kläder i alla fall :)
ELIN

Lina

Vi har också den stl eller 98/104 i dubbel och 104 i enkel. Dock är collin bara runt 94 lång