söndagen.

Bra söndag med dåligt slut. Sovmorgon, 7:30!, myyyys hela familjen i sängen, luuuugn och låååång förmiddag som innehöll diverse bad. Barnen badade sina Pippi-dockor i sin diskho, vi grejade med dockhuset, drack te och välling, sen badade vi barn och myste omkring innan vi brunchade på amerikanska pannkakor. MUMS! Det var alldeles för länge sen. Mer och mindre uppskattar i familjen dock.
 
 
 
Sen sov barnen inne i vagnen (pga fuktigt hår och KALLT ute) och Anders tätade badrumsfönstret. HURRA! Det har dragit som f a n därifrån och fråga mig inte varför vi inte gjort något tidigare år. Är liksom inne på fjärde året i huset....
 
 
Sen mös vi i soffan till mysig musik, lite småsnack och pysslade med vårt. Och förstås te, kaffe och kaka. Hade vårkänslor så vårkopparna fick göra säsongspremiär!
 
 
Och funderat över de här tulpanerna som jag köpte på City Gross förra helgen. Alltså. hur ser de ut? Så besviken. Minsta tulpanblommorna jag skådat. Bu.
 
 
 
Och på eftermiddagen fick vi besök av storasyster Amanda! Glada barn! Så mysigt så. När de mornat sig så spelade de lite på paddan. Stilen alltså...:
 
 
Sen stekte jag raggmunkar och fläsk och under tiden, när Anders och barnen lekte i vardagsrummet började vi ana...
 
 
Och jo visst. En liten EaPea hade efter middagen 38,8. Plutt. Det sjuka är att det är andra (!!!!) gången i sitt liv hon har feber. Första gången var förra hösten/vintern när de var halvkrassliga i typ 1,5 månad vilket toppades av lunginflammation och dubbelsidig öroninflammation på båda barnen samtidigt. Hualigen, stackarna. Men nu var det dags igen, med andra ord. Ändå vid gott mod, må jag säga. Ville leka och skrattade ändå.
 
Så. En fin söndag med ett tråkigt slut. Och en morgondag med vab.