en augustilördag.

... som höll på att starta redan 04:14. Ea kom inknatade och mantrade "min igeltott mamma, min igeltott" om och om igen. Favoritnappen hittades inte (en med igelkott på alltså. Sjukt gulligt när hon säger "igeltott" precis som hon säger "tudde" istället för "kudde" ♥♥♥). Strax därpå hojtade My från sängen att hon inte hittade sin apa... Hee. Efter att ha hittat napp och apa, bytt blöjor och styrt med kuddar och vi till slut låg alla i vår säng så tog det lååång tid (kändes det som i alla fall) innan de förstod att det fortfarande var natt, iiiinte morgon. Det kivades lite men till slut somnade vi om i alla fall. I knappa två timmar innan det blev morgon. Sen tog vi lördag!
 
Helgfrukost!
 
 ... med fil+blåbär+"frukostringar" = ♥♥♥
 
 
Hyllorna i köket fylls sakta men säkert på med fina, underbara ting! ♥
 
Klossbyggande och tidningsläsande!
 
 Trädgårdsarbete för hela Cirkus Löwstedt!
 
... tills något gick sönder. Mycket engagerade småfisar ♥
 
Så då tog jag och barnen en promenad till Konsum för att skicka iväg paket samt köpa yoghurt. Det blev smoothie och macka till lunch och sen en kort liten promis när de skulle sova.
 
... och på den promenaden så passerade jag världsbäst trafikmärke!
 
 Och när skruttarna sov så fikade jag på glass och hallon/lime-lemonad!
 
 Och när de vaknat fick de också smaska glass denna varma augustilördag!
OBS! De ville icke ta av sig byxorna/byta till shorts.
 
BAAAAAADAAAAA!!!!
Som de badade och åååh så skönt det var!
 
Sen följde middag (kyckling, ris, sås och framförallt svartvinbärsgelé :D) och lite mys och bus och fix innan tandborstning och följande nattning. Det var den lördagen det! Tjipp!