kalas!

 
Lördagen efter Eas och Mys födelsedagar så var det kalasdags! Ea hade haft feber dagen innan efter 1-årsvaccinet så hon var rätt hängig, men piggade på sig lagom till gästerna kom och när hon fick speka loss med ett par ballonger så kändes det genast bättre :) Innan gästerna kom så försökte vi ta lite foton på barnen och mig och Anders. Gick sådäääär, men något användbart blev det! Dessutom är det ju rätt charmigt med fotona som speglar verkligheten, där det inte finns perfektion i bemärkelsen alla sitter still och tittar in i kameran och ler samtidigt! Haha! Det är allra roligast när man tittar på en serie av sådana foton tycker jag :)
 
 
 
Vi var ett litet gäng (några lät bli att komma pga. febern hon haft och lite förkylning också, förståeligt!!!) så vi fick plats kring ett bord och det blev intimt och mysigt :) Jag hade bakat lite grand men hoppade tårtan som Anders åkte och köpte på City Gross. Däremot hade jag pyntat desto mer, älskar't! :) Innan vi högg in och blev sockerstinna så sjöng vi Ja må de leva för barnen och jag hjälpte till att blåsa ut ljusen på tårtan!
 
 

Att bli höga på socker fick vara för oss vuxna, Ea och My fick kalasa på favoriterna vattenmelon och majskrokar (många!), vilket de var mycket nöjda med.
 
 
När vi fikat klart var det så dags att öppna alla presenter barnen fått! Vi satt i ett enda virrvarr på golvet av vuxna, barn, presenter, papper och snören! Halleluja, massvis med papper! :D Vi hjälpte till att öppna och varenda present var så himla bra! De fick stora indianpärlor, färg/pennor/kritor/, böcker (Hattstugan och Tomtebobarnen!), pengar, superfina kläder (helgen innan, dock :)), Briojärnväg och sångkort! Stort tack allihopa! Ni är bäst!
 
 
 
Sen mös vi omkring, folk droppade av och det var dags för kalasbarnen att sova middag. Och för mig och framförallt Anders att ta tag i stoppet som blivit i den nedra toaletten. MEN HAN FIXADE DET! Till slut. Han hade nog fixat det utan att han visste tidigare för vi ringde jourspolbil men de ville ha 3500:- (!!!!!) så vi skippade det, som tur var! Sen blev det hämtpizza i soffan på kvällen och två nöjda och glada päron!
 
Kalasmodern! :)
1 år - 1-årskalas - födelsedag - födelsedagskalas - kalas
Oslofru

Vilket kul kalas :D

Svar: Ja, det var precis lagom :)
ELIN

Mamman

Så fint ni gjort !önskar att jag varit där. Hur ska nästa födelse bli ? Men fru Löwstedt stryk duken till 2-årsdagen😉😍