HEJ VÄRLDEN!

Hej hej hallå världen! Nu är vi ÄNTLIGEN här! Efter en lång och inte alltid lätt resa, för mamma och pappa, så damp vi äntligen ner till dom i måndags, 18e november 2013! Vi hade det jäkligt gött inne i magen så vi blev tillsagda att komma ut då. Mamma och pappa åkte in till sjukhuset i måndagsförmiddag och efter ett ganska snabbt förlopp så kikade Ea ut kl 16:53 och sen kom My bara 9 minuter senare. Mamma var asgrym på att trycka fram oss, det sa dom i alla fall. Dessutom så säger hon nu i efterhand att det inte gjorde ont (hon var säkert lite hög på det som kom från den där masken hon höll i fejset). Pappa var den första som fick hålla i Ea och det var asmysigt! Bästa goset när man typ 2 minuter gammal, liksom! My fick komma upp på mammas bröst när hon var lite mindre kladdig.
 
Vi vägde nästan EXAKT lika mycket, strax under 3000g och vi skiljde bara en centimeter i längd. Vi har jättemycket hår också! Mamma säger att det är grått? Vaddå, ska hon säga den gamla tanten. Vi tänkte att vi ska bli ljusa och lockiga framöver, men nu är det rätt najs att vara brunett. Vi fick en släng gulsot när vi fortfarande hängde på det där som kallades BB plus att vi inte vara så jäkla hungriga som man tydligen ska vara, så vi stannade där fram till i lördags. Då bar det av på äventyr till det här som kallas "hemma". Rätt chill ställe, faktiskt. Vi har två sängar, liksom! Plus mammas och pappas säng! Det går omkring två varelser med fyra ben på golvet också. Vi vet inte riktigt vad det är, men dom brukar gå någonannanstans när vi säger till om att vi vill ha såndär mjölk från mamma eller när vi känner att kisset i brallan börjar bli för kallt.
 
Förresten så har vi upptäckt att mamma blir blöt om ögonen och kinderna vid massa knasiga tillfällen också. Ibland bara när hon tittar på oss? Fattar ingenting. Sen öppnade hon brev från Skatteverket häromdagen också, då grät hon också! Vilken lipsill, va! Bara för våra personnummer står där! Tokmamma! Fast sen så har vi sett henne skratta så hon grät också, innan vi hade hajat riktigt hur man fick fram maten så fick mamma ta hjälp en något hon refererade till som "elektrisk bröstpump". När pappa och mamma såg varandra när hon använde den så skrattade dom JÄTTEMYCKET! Haha!
 
Nåja, ni kanske lär höra mer från oss någon gång. Här kommer några foton på vad vi gjort och någon närbild på något och lite sådär, mer än så blir det inte tycker mamma och pappa. Man ska vara fett priviligerad för att få se hela oss liksom, höhö! Nä, nu ska vi fortsätta suga på den här gummigrejen som är fett god!
 
YOLO!
 
//
Ea och My Löwstedt
 
P.S. Mamma tycker ni är söta som besökt den här "bloggen" (vad fan är det för larv?!) JÄTTEMYCKET fastän hon inte skrivit något under förra veckan. Hon gissar på att ni var nyfikna på oss! ;) D.S.
 
 
 
 
Åsa

STORT GRATTIS till hela familjen! Så fina tjejer ni har fått! Själv fick jag min dotter förra sommaren, så det där med att okontrollerat lipa utan anledning känner jag väl igen. Vi gick igenom allt med flaskmatning och kolik, så är det något du undrar eller känner att du behöver stöd någon gång får du gärna höra av dig. Kram till er!